E s e l v a n d r i n g        E s l e n e        B o o k i n g         P r i s e r         I n f o         C a m p i n g 
OMSLAG

E s e l v a n d r i n g

Eselvandring
Ta med en av våre snille esler og går deg en tur!
Eselvandring gjør du på egenhånd. Du koser deg på en rolig, avstressende, tur med familien og/eller venner! Eselet kan bære dine saker og barn (inntil 30 kg) kan sitte på når de blir sliten.
Vi gir deg gode instrukser på forhånd om hvordan man skal behandle et esel i de forskjellige situasjoner og om personligheten til det eselet du skal ha med.
Våre esler er veldig snille og sosiale og de elsker og være med på en tur!
Myten om at esler bare er sta og vanskelig å ha med å gjøre, er betydelig overdrevet. Esler er smarte dyr som ikke liker å bli stresset. Så lenge kos og glede står sentralt er de gjerne med på leken!Vi har 2 standardturer i vårt program:

Trollstien En opplevelses tur for både voksne og barn, delvis gjennom skog og myr. Du får med noe å drikke og noe å bite i, som kan nyttes på rasteplassen underveis. Underveis kan barna svarer på spørsmål og blir det premie etterpå. Varighet ca. 1 - 1.5 time.

Rideturen Dette er en kort tur på campingen, hvor barna ri på eselet som er leid av en voksen. Barna får premie etter turen.
Varighet ca. 10 minutter.
Rideturen behøver man ikke å reservere, bare kom innom!

Opplegg etter avtale Vi kan også legge til rette for andre turer som f.eks. en tur til Steinstølan, fjelltur, flerdagstur, bursdagsfeiring og turer andre steder. Ta gjerne kontakt for å høre mulighetene!

Vel­kom­men!

Maaike og Jan