C a m p i n g p l a s s e n        H y t t e r         S o m m e r         V i n t e r         I n f o         P r i s e r 
S O M M E R

tafeltennis
Tubbehaugen camping har massevis av ro, natur, og frisk luft. Men vi er også et meget godt utgangspunkt for mange aktiviteter.

Aktiviteter på/fra campingen:
På campingen har vi et bordtennisbord og en enkel leikeplass til barna. Ellers kan du ta en dykkert i tjernet. Der ligger det også et surfebrett for å leke med.

Fiske:
Det er fri fiske i vårt eget tjern, ellers er det flere gode fiskevann rundt oss på Golsfjellet (trenger da fiskekort).

Gå tur:
Fra campingen går du rett inn i turnettet på Golsfjellet. Med turen til Nystølsvarden som det bokstavelige høydepunktet! Fjellet rund oss er snil turterreng som passer for alle.
Det er gode turmuligheter direkte fra campingen, med mulig høydepunkt en tur til Nystølsvarden, som er det høyeste punktet i Gol kommune. Fra 2018 kan vi også tilby 2-dagers turer, hvor du kan overnatte i vårt tretelt og dag 2 kan du gå tilbake langs en annen rute. Du velger selv hvor langt du skal gå og om du tar med dine egne forsyninger, eller om vi skal frakte tingene til teltet og evt. ordner med mat og drikke til middag og frokost...

Sykling: På Golsfjellet er det veldig godt tilrettelagt for sykling, om det så er en snil rute langs stølsvollene på en vannlig (elektrisk?) sykkel, eller du søker større utfordringer på krevende ‘singeltracks’, hos oss kan du gjøre det rett fra campingplassen!

wildspotten
Overnatting i naturen:
I skogen rundt oss holder  skogens konge og mange andre vilde dyr til. Lei vårt tretelt en natt og vi henger den for dere på en spennende plass hvor du kan følge dyrelivet fra soveposen! Spennende for store og små!

geocach
Geocatching:
På Golsfjellet ligger det mange geocatcher å vente på å bli funnet!

Aktiviteter i regionen:
Tubbehaugen camping ligger midt imellom Hallingdal og Valdres! Begge dalfører har mye å by på. Campingen er også et fint utgangspunkt for en dagstur til f.eks. Aurlandsfjorden og Flåm. Du får da med deg 2 fjelloverganger og en av landets vakreste fjordene!


HemsedalBergbeklimmen
Klatring:
Er Golsfjellet et snilt og lett tilgjengelig fjellområde, så er det bare 3 mil til Hemsedalfjellene og mange kjente og ukjente klatremuligheter.

Gå tur:
Høyfjellet i Hemsedal er også meget egnet for de som ønsker å komme seg på en skikkelig topp. Skogshorn og Høgeloftet er 2 av mange topper å velge mellom:

I Gol:
Tropicana subtropisk badeannlegg. Gol stavkirkje. Gol motorpark. www.golinfo.no for flere tips og informasjon!

I Hemsedal:
Via Ferrata. Mountain cart. Ørretsafari i elven. www.hemsedal.com for flere tips og informasjon!

I Ål:
Høyt og lavt, klatrepark

I Nesbyen:
Garnås meteorittpark. Hallingdal museum

I Flå:
Bjørneparken, www.hallingdal.info for flere tips og informasjon!

I Fagernes:
Valdres museum. Via ferrata www.valdres.com for flere tips og informasjon!